PREGLED PONUDE

Apsolut HI-FI

PROFESIONALNI AUDIO/VIDEO > Zvučnici - nadgradni

MASK 8

Nadgradni zvučnik

Cijena 1.840,00 kn

MASK 8 je dizajniran za poduzetničko tržište; on pruža kristalno čisti zvuk, od pozadinske glazbe doglazbe za ples. MASK 8 je jedinstven te ima jako inovativan i elegantan dizajn. Zaobljena metalna rešetka zajedno s drvenim kućištem koji je deltoidnog oblika čini MASK 8 jako zanimljivog izgleda.

MASK 8 sadrži 8˝ woofer s papirnatom membranom. Zajedno s ferro-fluidnim visokotoncem daje visokiSPL, ultra nisku distorziju i zvuk koji dolazi u razinu studijskog monitora!

MASK 8 može se koristiti kao bilo koji tip zvučnika no savjetujemo da se koristi u kombinaciji s jednim od subwoofera SUB–2200 ili SUB–2400. Njegov veliki raspon frekvencija omogućuje mu sviranje svih tonova od onih niskih bass tonova preko čistih tonova srednje visine pa sve do kristalno čistih visokih tonova. Ukombinaciji s trokanalnim pojačalom PUBDRIVE 2000 ili CHAMp 3D i pasivnim subwooferom SUB2400, MASK 8 tada postaje zvučnik u savršenom sistemu izvrsnih performansi i zavidnim razinama dB.

S ugrađenim trostupanjskim sustavom zaštite koji je načinjem od komponenata izvrsne kvalitete postajezvučnik koji ne može zakazati pa niti pri visokim opterečenjima! MASK 8 se isporučuje s metalnom konzolom U oblika. Ovaj nosač nakon svoje montaže na strop ili zid pomoću svojih rukavaca omogućuje jako lako pričršćivanje samog zvučnika pa i u teškim pozicijama.

MASK 8 ima nekoliko pozicija za montažu ovjesnog pribora sa stražnje i bočne strane te tako omogućuje lakši rad montažerima. Dostupan je u crnoj boji (ref. MASK 8BL) i u bijeloj boji (ref. MASK 8W) no opcionalno se može obojati u bilo koju RAL boju.

 

Tehničke karakteristike

Tip: 2-sistemski HiFi Pro, bass reflex
Kučište: MDF drveno
Woofer: 8˝ HD tip
Tweeter: 1˝
Impedancija: 8Ω
RMS snaga: 8Ω
AES izmjereno: 200 W
Glazba – Program: 300 W
Dynamic Peak (low-cut): 600 W
Zaštitni sistem: Auto-Resist trostupanjski
SPL 1 W/1 m: 93 dB
SPL max peak: 124 dB
Raspon frekvencija: 60Hz – 30kHz
Disperzija: 80° H x 70° V
IP procjena: Samo za unutrašnji upotrebu (IP 40)
Dimenzije: 411 x 250 x 250 mm
Masa: 8.1 kg